mardi 8 juin 2010

+











T e  v o y  a  c o n t a r  u n  s e c r e t o .  H o y   p o r   a l g u n a   r a z o n   e s t u v i s t e   e n   mi    c a b e z a   t o d o   e l   d i a ,   p e n s e   q u e   t e   h a b i a   s a c a d o   d e   l a   c a b e z a   d e s p u e s   d e   e s e   u l t i m o   " n o   b e s o "   p e r o   p a r e c e   q u e   n o   f u e   a s i .   A v e c e s   t e     a s o m a s ,   a r r ug a n d o   l a   n a r i z   y   t e   e s c o n d e s   e n   l o s   r i n c o n e s   o s c u r o s   q u e   e s t a n   e n   m i c a b e z a ,   p a r a   s a l i r   y   a c l a r a r l o s ,   y   e s o   p o r   a l g u n a   r a   z  o n   s i e m p r e   r o m p e   a l g o   e n   m i ,   a u n q u e   n o   s e p a   q u e .
H a y   u n a   l o c a   q u e   q u i e r e   v e r n o s   j u n t o s ,   d e s p u e s   d e   t a n t a   g e n t e  q  e r i e n d o   s e p a r a r n o s   e n   a l g u n   m o m e n t o   a l g u i e n   t e n i a   q u e   a p a r e c e r      q e r i e n d o   q u e   e s t e m o s   j u n t o s ,   a u n q u e   p o b r e s i t a   e l l a   n o   s a b e   l o s     u  n  i v e r s o s   d e   m a r e s   y   t i e r r a s   q u e   n o s   s e p a r a n .   E n   e l   d i a   d e  h o y   t e   t u v  e   m u y   p r e s e n t e ,   n o   s e   p o r q u e ,   m e   m o l e s t a b a   b a s t a n t e ,   p e r o   a l    m i s m o   t i e m p o   n o ,   n o   s e ,  e l   o t o ñ o   s i e m p r e   m e   v u e l v e   m e l a n c o l i c o   y   e s t u p i d o .

E s c u c h a n d o   e s a s   v o c e s   d i c i e n d o   t a n t a s   c o s a s   e n   j e r g a s   q u e   n o    e n t i e n d o .   E s   u n a   c a b e z a   d i f i c i l   l a   q u e   c a r g o   e n   m i s   h o m b r o s ,   l l e n a   d e   p r o b l e m a s   q u e   n o   e s t a n ,   y   r e c u e r d o s   p l a s m a d o s   e n   t i n t a   c h i n a   e n   l a   s u p e r f i c i e   d e   n o m b r e s   q u e   n u n c a   d e b i e r o n   e s t a r   a h i . . .   p e r o   l o   e s t a n .

S i   s e ñ o r i t a ,   u s t e d ,   s i   p r i n c e s a ,   u s t e d   e s t u v o   h o y   a c a   a r r i b a ,   o c u p o   m i   a u r a   c a s i   p o r   c o m p l e t o ,   c o m o   s i   h u b i e r a   q u e r i d o .   P e r o   s a      l  t a s t e . . .   a s i . . .   d e   r e p e n t e .

S i e m p r e   f u i s t e   a s i ,   a u n q u e   n o   d a b a s   s o r p r e s a s   e s t a b a s   l l e n a   d e     e l l a s ,   a h o r a   n o   s e   q u i e n   s o s ,   p e r o   b u e n o   a s i   s e r a ,   d e s a h o g a r m e   p a r a   e s o e s t o s   p a r r a f o s .   S i   l o   l e y e r a s . . .   j a j a   n o   h a r i a s   n a d a ,   n u n c a   l o   h a r i a s .



M U C H O S   B E S O S   : )

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire